TV: Här är veckans godbitar i Champions League

Vändningar, debutmål och röda kort.
Här är veckans godbitar i Champions League.

Veckans Champions League-omgång bjöd på få skrällar, men samtidigt stor dramatik. Lionel Messi gjorde två mål för PSG mot RB Leipzig, medan Mohamed Salah klev fram för Liverpool mot Atlético Madrid och Cristiano Ronaldo fullbordade Manchester Uniteds vändning mot Atalanta. Lägg därtill att Dejan Kulusevski fick göra sitt första mål i turneringen och sänkte Zenit S:t Petersburg.

Här är några godbitar och händelser som stack ut från den tredje omgången

Kulusevskis första fullträff
Sveriges landslagsmittfältare Dejan Kulusevski har fått en tuff start på säsongen med Juventus, då han främst agerat inhoppare. Mot Zenit S:t Petersburg under onsdagen hoppade han också in, men blev stor hjälte med matchens enda mål till 1-0. Svensken bjöd på en fin nick och fick fira sitt första mål i Champions League.

Ronaldo avgjorde - igen
Manchester United-stjärnan Cristiano Ronaldo har gjort en hel del viktiga mål för United sedan återkomsten till England. Under onsdagen klev portugisen fram igen när han behvödes som mest och sänkte Atalanta till 3-2 i Champions League.

Messis läckra "panenka-straff"
Paris Saint-Germains stjärnvärvning Lionel Messi har ännu inte gjort mål i Ligue 1, men fortsätter att leverera i Champions League. I 2-0-segern mot Manchester City stod han för ett drömmål och under onsdagen nätade han två gånger om i 3-2-segern mot Emil Forsbergs Leipzig. Argentinarens andra mål kom på straff och betydde seger.

Griezmann - från hjälte till syndabock
Antoine Griezmann var i veckan i rampljuset när Atlético Madrid föll mot Liverpool med 3-2 på hemmaplan i Champions League. Fransmannen gjorde två mål i första halvlek, men fick sedan rött kort i den 52:a minuten. Matchen stod då och vägde och efter en hög spark blev fransmannen utvisad. Det ledde till att Atlético föll på Wanda Metropolitano.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.

Publicerad 2021-10-21 kl 11:51