Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Hela MFF:s presskonferens inför Celtic-mötet: "Vet vad vi kan göra på den här arenan"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Under tisdagskvällen vill Malmö för andra året i rad nå gruppspelet i Champions League.
Och Markus Rosenberg går in med en positiv känsla på Swedbank Stadion.

- Allt är möjligt här hemma, säger MFF-kaptenen.

Malmö FF är ett mål från att nå Champions Leagues gruppspel. Efter förlust 2-3 på bortaplan måste de himmelsblå vinna mot Celtic på Swedbank Stadion. Då går MFF in med den starka historiken i ryggen, och känner ingen press.

- Vi har gjort det en gång och vi kan göra det igen. När du spelar i Sverige eller i Norden så är det ingen press att ta sig till Champions League. För vi var inte där på så många år. Och nu när vi har gjort det en gång är det mycket enklare att göra det igen. Det är ingen press, vi vet vad vi kan göra på den här arenan med fansen och atmosfären. Allt är möjligt här hemma, säger MFF-kaptenen Markus Rosenberg.

Presskonferensens stora snackis var annars tränaren Åge Hareides utbrott mot de brittiska journalisterna på plats. Bakgrunden var Johan Wilands uttalande om att Celtics Leigh Griffiths uppträtt som en gris. Uttalandet fick stora rubriker i Skottland och Hareide menar då att översättningen förvrängde betydelsen av det Wiland sa.

- På svenska är det något annat. Så ni måste ha respekt för andra språk. Det är därför jag är upprörd på er press för ni bara översätter saker och sätter det i rubriker, säger norrmannen.

Se hela presskonferensen i klippet ovan!

Publicerad 2015-08-24 kl 14:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons