TV: Inhopparen hjälte med dubbla mål - United utslaget ur Champions League

Manchester United är utslaget ur Champions League.
Inhopparen Wissam Ben Yedder blev stor hjälte med dubbla mål i 2-1-segern.
- De såg ut som ett lag som kastats ihop, fullt av främlingar, säger United-legendaren Rio Ferdinand i BT Sport.

Se höjdpunkterna från matchen i sportsändningen i spelaren ovan (1.43 in i klippet).

Sevilla är vidare till kvartsfinal i Champions League efter att ha tagit en skrällseger på Old Trafford. Efter 0-0 i Sevilla så slog man Manchester United med 2-1 på bortaplan.

Efter den första halvleken var det dock alltjämnt mållöst i dubbelmötet.

I den 72:a minuten byttes Wissam Ben Yedder in för gästerna, det skulle visa sig bli matchavgörande. Efter bara två mintuer på planen gav anfallaren Sevilla ledningen med ett kanonavslut i David De Geas ena hörn.

Och bara minuter senare slog Ben Yedder till igen. Anfallarens nick räddades först av David De Gea men inte bättre än att bollen studsade in i mål.

United behövde i det läget göra tre mål för att inte åka ur Champions League.

Hoppet väcktes något när Romelu Lukaku snyggt sköt in reduceringen på volley på en hörna i den 84:e minuten. Men närmare än så kom inte United och det blev aldrig någon riktig spänning i slutet. Sevilla vann med totalt 2-1 och är vidare till kvartsfinal - för första gången någonsin.

- De såg ut som ett lag som kastats ihop, fullt av främlingar, säger United-legendaren Rio Ferdinand i BT Sport enligt Manchester Evening News.

I Manchester Evening News får United-laget svaga betyg. Bäst fick Romelu Lukaku med en sexa, sämst fick Alexis Sanchez med en trea.

"En kväll att glömma i hans föredragna roll till vänster. Gav bort bollen mer än vanligen till och med", skriver tidningen.

Victor Nilsson Lindelöf blev kvar på bänken hela matchen för United.

Lagens startelvor:

United: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - Matic, Fellaini - Lingard, Sanchez, Rashford - Lukaku.

Sevilla: Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - N’Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel.