TV: Inter segrade i CL - efter Skriniars märkliga mål

Men i andra halvlek fick de fart på målgörandet.
De vann med 3-1 mot Sheriff - efter ett märkligt mål från Milan Skriniar.

Höjdpunkter: Inter tog tre poäng borta mot Sheriff Tiraspol
1:20
Trots dubbelräddning - Skriniar sätter 2-0 för Inter

Skrällklubben Sheriff Tiraspol toppade grupp D i Champions League före jättarna Real Madrid och Inter inför kvällens matcher då Sheriff tog emot just Inter på hemmaplan.

Efter en mållös första halvlek var det dock Inter som tog ledningen genom Marcelo Brozovic tio minuter in i andra halvlek. Lite senare, i den 66:e minuten, kom även 2-0 när Milan Skriniar tryckte bollen i nät. Målet kom på en hörna efter att Sheriffs målvakt Giorgos Athanasiadis räddat både ett och två avslut innan Skriniar gjorde mål.

I den 82:a minuten kom sedan nästa Inter-mål när Alexis Sanchez hittade nätet och gjorde 3-0 efter bara sekunder på planen.

Sheriff hittade i matchens slutsekvens fram till ett tröstmål genom Adama Traoré. Men det gjorde inte mer än att snygga till siffrorna när Inter vann med 3-1.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.