Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Kamp mot klockan för Bale: "Har fortfarande inte läkt"

Foto: Reuters.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Gareth Bale är ett frågetecken inför Champions League-finalen.
Senaste matchen var i slutet av april.
- Jag är tillgänglig, i vilken omfattning vet jag inte, säger walesaren på en presskonferens.

Lördagen den 3 juni på Millennium Stadium i Cardiff, Wales, smäller det. Då ställs Juventus mot Real Madrid i årets upplaga av Champions League-finalen. Att matchen just spelas i Cardiff är speciellt för Real Madrids Gareth Bale, som är född och uppvuxen i den walesiska huvudstaden.

- Man behöver ingen extra motivation för att spela en Champions League-final. Men självklart är det speciellt då det är min hemstad, det är där jag är född och det är där jag växte upp. Det är därför jag jobbat så hårt, dubbla pass varje dag, för att återfå fysiken och stärka upp efter min skada. Det kommer att bli ett speciellt ögonblick och det blir än mer speciellt om vi kan vinna, säger han på en presskonferens.

Real-stjärnan har dragits med stora skadeproblem och senaste matchen kom i slutet av april, mötet med Barcelona, då han klev av skadad. Bale är ett stort frågetecken även inför finalen.

- Jag har jobbat så hårt det går för att kunna vara involverad på något sätt. Självklart är det upp till managern vad han anser är bäst. Oavsett vilket beslut han tar kommer jag att stötta laget.

- Det är tufft att komma tillbaka från en stor fotoperation mitt under säsongen. Det har varit väldigt svårt och det är fortfarande inte helt läkt.

Se en längre intervju med bale i klippet!

Publicerad 2017-05-30 kl 21:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons