Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
29v

TV: Klopp hyllar Zidane: "Han är en briljant manager"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Klopp tala om Zidane i spelaren ovan.

Liverpools manager Jürgen Klopp hyllar Zinedine Zidane inför Champions League-finalen, och skrattar åt antydningar om att Real-managern inte kan någon taktik.
- Många tycker samma sak om mig. Det vore väldigt roligt om det var två tränare i finalen som inte har någon aning om taktik, säger Klopp.

Liverpool höll under fredagskvällen presskonferens i Kiev inför Champions League-finalen mot Real Madrid. Engelsmännens manager Jürgen Klopp fick då frågor om sin motpart Zinedine Zidane, och vad han tycker om de som antyder att Zidane inte har något taktiskt kunnande.

- Om många människor tycker att Zinedine Zidane inte har mycket kunskap om taktiska saker, för många tycker samma sak om mig, så vore det väldigt roligt om två tränare i en final inte har en aning om taktik. Vad skulle det säga om fotbollen?, säger Klopp med ett skratt.

- Zinedine Zidane, för mig, var en av de fem största spelarna någonsin inom fotbollen. Nu, på två och ett halvt år eller så.. Jag har varit manager i Liverpool längre än han varit i Real Madrid och han kan vinna en tredje Champions League, vilket aldrig har hänt tidigare i en managers karriär. Så antingen har han något avtal med någon eller så är han briljant. Och tyvärr måste jag förvänta mig att han är briljant, precis som han var som spelare.

Klopp förväntar sig ett Real som kommer att spela en fantastisk fotboll, och menar att de alltid levererar.

- Den här typen av spelare med honom fungerar uppenbarligen som en klocka från Schweiz. Det är så det är. Jag har sett hans lag spela många gånger, vi kan föreställa oss att det blir fantastisk fotboll. Det är organiserat när det behöver vara organiserat och det är kaosartat när det behöver vara kaosartat. Bara världsklasspelare. Men, det är fotboll och det är fortfarande en möjlighet för det andra laget och det räcker för mig, säger Liverpool-managern.

Publicerad 2018-05-25 kl 20:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons