TV: Läcker frispark räckte inte - skrällaget föll mot Inter

Sheriff Tiraspol var på väg mot en ny jätteskräll efter Sebastien Thills vackra frispark.
Då lade Inter i en högre växel och sprang ifrån till en 3-1-seger.

4:33
Höjdpunkter: Inter vann hemma mot överraskningslaget Sheriff Tiraspol
1:31
De Vrij utökar Inters ledning till 3-1
1:14
Sheriff kvitterar med vacker frispark

Sheriff Tiraspol från Moldavien gör sin första säsong i Champions League och har överraskat många med sina vinster mot Sjachtar Donetsk och Real Madrid i gruppspelet. Borta mot Inter i den tredje gruppspelsmatchen skulle det dock ta stopp.

Edin Dzeko gav hemmalaget ledningen med dryga halvtimmen spelad när han dunkade in 1-0 på hörna. Sheriff gav sig emellertid inte, utan kvitterade till 1-1 genom en vackert slagen frispark av Sebastien Thill - samma spelare som sänkte Real Madrid.

Inter replikerade dock bara fem minuter senare, med 57 minuter på klockan, när Arturo Vidal tryckte in 2-1 från nära håll. Stefan De Vrij satte därefter slutresultatet 3-1 efter en hörna och säkrade tre blytunga poäng för Inter.

Sheriff toppar alltjämt grupp D på samma poäng som Real Madrid (sex), där Sheriff har bättre inbördes målskillnad. Inter skuggar på fyra poäng.