POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Lagkaptenen om spekulationerna kring Sanchez: "Stör oss väldigt mycket"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I engelska medier har det i veckan varit stora spekulationer kring Alexis Sanchez Arsenal-framtid. Det har varit skadligt för laget, menar lagkaptenen Per Mertesacker.
- Vi har en match som är väldigt viktig för laget, inte för en enskild spelare, säger tysken inför returmötet med Bayern.

Alexis Sanchez petades från Arsenals startelva mot Liverpool i helgen. Senare kom uppgifter från The Guardian om att ett bråk på träningsplanen var anledningen till det, något som Arsene Wenger dementerade bestämt.

Uppgifterna har gett nytt liv till spekulationerna om stjärnans framtid i klubben. Sanchez har sagt vara på väg bort i sommare. Arsenal-lagkaptenen Per Mertesacker menar att den stora uppmärksamheten på Sanchez har en negativ inverkan på laget.

- Det handlar inte om individuella spelare och det är vad den här klubben handlar om. Det kommer inte att vara om en enskild spelare och alla de här frågorna om en enskild spelare är väldigt störande för vårt lag och i morgon (läs i dag) har vi en match som är väldigt viktig för laget, inte för en enskild spelare, säger Mertesacker.

Mertesacker har fortfarande inte spelat den här säsongen på grund av en allvarlig knäskada. De senaste veckorna har tysken dock varit tillbaka i träning och på Arsenals bänk. Mertesacker har från sidan av planen saknat vinnarinstinkten hos sitt lag.

- Jag tycker att vi har sett vid många tillfällen att vi var absolut inte redo att slåss. Och det är det jag vill se i morgon (läs i dag); att vi är redo för att slåss och att utmana om något. Vi har inte konkurrerat särskilt mycket i de senaste matcherna, vi behöver vända på det.

Se ett utdrag från presskonferensen med Per Mertesacker inför returmötet med Bayern i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-07 kl 09:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå