TV: Mållös historia mellan Atletico och Porto

Det blev en mållös historia mellan Atletico Madrid och Porto på Wanda Metropolitano.
Matchen slutade 0-0 och lagen fick dela på poängen.
- Vi kommer att slåss om avancemang med samma förutsättningar som alla andra lag i gruppen, säger Porto-försvararen Wendell till Uefa.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Atletico Madrid hade lottats i grupp B tillsammans med Liverpool, Milan och Porto. Då inledde laget från den spanska huvudstaden hemma mot Porto på Wanda Metropolitano Stadium.

Den första halvleken blev tämligen händelsefattig. Den första riktiga målchansen kom inte förrän i den 38:e matchminuten när Suarez skruvade en frispark precis utanför den stolpen. Men den första halvleken förblev mållös och ställningen var 0-0 i halvtid.

Den andra halvleken, i sin tur, bjöd på några chanser. Angel Correa var nära att ge hemmalaget ledningen med ett avslut från nära håll med 20 minuter kvar att spela, men Porto-målvakten stod för en fin räddning och styrde ut bollen till hörna.

Med tio minuter kvar att spela hade Porto en boll i nät. Porto-anfallaren Mehdi Taremi jagade ikapp ett hemåtspel och fick in bollen efter att ha slängt sig mot Jan Oblak, men målet dömdes sedermera bort på grund av ett regelbrott.

Porto blev även en man mindre i den 95:e minuten när mittbacken Chancel Mbemba blev frilägesutvisad för att ha fällt Griezmann. Men det hände för sent för att ha någon påverkan på matchbilden.

Matchen slutade 0-0 och lagen fick dela på poängen. Atletico placerar sig därmed på andraplats och Porto på tredjeplats i grupp B. Liverpool leder gruppen efter att ha besegrat Milan med 3-2 hemma på Anfield.

- Vi åker härifrån nöjda med jobbet vi gjort. Alla gick in i matchen som om det vore en final och vi gjorde vad tränaren vad oss att göra. Vi är en stor klubb med historia och vi kommer att slåss om avancemang med samma förutsättningar som alla andra lag i gruppen, säger Porto-försvararen Wendell till Uefa.

I nästa omgång väntar Milan på bortaplan för Atletico Madrid, medan Porto tar emot Liverpool på hemmaplan.

Atletico Madrid: Oblak - Gimenez, Felipe, Hermoso - Trippier, Llorente, Koke, Lemar, Carrasco - Felix, Suarez.

Porto: Costa - João Mario, Pepe, Marcano, Manafa - Corona, Uribe, Oliviera, Otavio - Diaz, Taremi.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.