Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Markus Halsti: "Gynnade dem med portugisisk domare"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var irriterat i Malmö efter förlusten mot Juventus. Markus Halsti menar att Juventus drog fördel av att domaren var från Portugal.
– Domaren var ju från Portugal så jag tror att det var lite bättre för dem än om det hade varit en engelsman, säger han.

Domaren Pedro Proenca var mannen i fokus efter Malmös förlust mot Juventus. Framförallt så var det situationen vid 2-0 där Erik Johansson tycker sig bli tacklad av Alvaro Morata. Domaren friade och Juventus kunde kontra in sitt andra mål.

Malmös Markus Halsti var kritisk mot domaren, men delade samtidigt ut en känga till sina motståndare.
– Det är klart synd att det blir sånt. Domaren var ju från Portugal så jag tror att det var lite bättre för dem än om det hade varit en engelsman.
– Vi i skandinavien fungerar ju så att vi inte gillar att gå ner när någon knuffar oss. Jag tycker att Juventus är bra fotbollsspelare och borde kunna tänka så dem också.

Men samtidigt medger den finska mittfältaren att Juventus var det klart bättre laget och att domaren inte avgjorde matchen.

– Vi möter ett bra lag, med spelare som är på topp. Första halvlek var vi kompakta och stabila, men i andra blev vi för långa och de kunda straffa oss. Det var skillnad mellan oss och Juventus, och det var inte domaren som gjorde att vi förlorade idag.

Publicerad 2014-11-26 kl 23:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons