TV: Marseille besegrade Sporting - efter Adáns hjärnsläpp

Antonio Adán hade en mardrömsmatch mot Marseille på Stade Vélodrome.
Marseille vände och vann och den spanska målvakten visades ut efter blott 23 minuter.
- Vilka katastrofminuter för Adán, sa Telia och C Mores kommentator Henric Larsson.

1:43

Avbryt
Försök igen

Se när Antonio Adán får syna det röda kortet i spelaren ovan.

Antonio Adán hade inga roliga minuter på Stade Vélodrome i Marseille, först rensade han bollen rakt på Alexis Sanchez och bollen studsade in bakom målvakten fram till 1-1.

Sedan hamnade han snett på ett inlägg när Amine Harit kunde nicka in 2-1.

Vid ställningen 2-1 kom Antonio Adán sedan långt ut från sitt straffområde och efter att bollen var på väg över honom, så sträckte han upp en arm och stoppade bollen.

Det resulterade i att den spanska målvakten visades ut.

- Vilka katastrofminuter för Adán, han är utanför sitt straffområde och hanterar bollen, oh herrejösses. Vad är det för fruktansvärd insats han står för, säger Telia och C Mores kommentator Henric Larsson efter Adáns röda kort.

22-årige Franco Israel fick bytas in och ut klev anfallaren Marcus Edwards.

Mardrömmen skulle bara minuter senare bli värre för Sporting när Marseille-backen Leonardo Balerdi nickade in 3-1.

Matchens slutresultat skrevs till 4-1, Ruben Amorim, Sportings tränare försökte agera med ett kvadrupel-byte efter paus men det gav inget resultat. Marseille bärgade istället en minst sagt viktig seger efter två raka förluster i Champions League.

Marseille: Lopez - Clauss, Balerdi, Bailly, Mbemba, Tavares - Veretout, Guendouzi - Under, Harit - Sanchez.

Sporting Lissabon: Adan - Inacio, St. Juste, Reis - Goncalves, Morita, Ugarte, Esgaio - Santos, Edwards, Trincao.

Champions League streamas på Telia och C More.