TV: Messi satte sitt 200:e mål för Barca - och 201:a och 202:e

Leo Messi satte sitt 200:e mål för Barcelona. Och sedan satte han två till av bara farten.

Barcelona chockades tidigt när Plzen fick ett drömläge tidigt i matchen men Valdes i Barcamålet räddade friläget och istället kunde de katalanska gästerna ta ledningen efter 24 minuters spel. Leo Messi kapades av Čišovský och visades ut. Messi klev upp till straffpunkten och satte sitt 200:e mål för Barcelona.

I slutet av halvleken satte han även sitt 201:a mål för laget efter ett väggspel med Adriano. Och i den andra halvleken utökade Barcelona till 3-0 genom Cesc Fabregas panna.

Leo Messi avrundade sedan aftonen med att sätta 4-0, elegant framspelad av Gerard Pique

Publicerad 2011-11-01 kl 23:12