Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: MFF-spelarnas dröm: "Ge oss Zlatan och Ronaldo"

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ. De flesta MFF-spelarna vill möta så bra lag som möjligt i Champions League.
Men inte Markus Rosenberg.
- Jag tar en så lätt grupp som möjligt. PSG hade varit kul, säger han.

För andra året i rad är MFF vidare i Champions Leagues gruppspel. På torsdag är det lottning, men redan nu har Malmö-spelarna klart för sig vilka de helst vill möta. De flesta är inne på samma linje: så bra lag som möjligt. Men inte Markus Rosenberg.

- Nej jag vill inte ha så bra lag som möjligt nu. Jag tycker att vi är såpass starka mot Celtic och slår ut Salzburg, och har den erfarenheten från förra året. Vi gjorde det bra förra året men nu ska vi ta ännu fler poäng. Då tar jag hellre en så lätt grupp som möjligt, säger han.

- Det hade varit kul att få möta Paris. Jag tycker väl inte att PSG är en av de största klubbarna. Det laget är precis under. Det känns som att Bayern, Real och Barca spelar en typ av fotboll som är väldigt svår för oss. Om man får välja nu så undviker jag helst den trion. PSG hade varit kul med Zlatan. Det hade varit kul att spela mot honom.

Hur ser du på att Zlatan säger att han vill möta Malmö?
- Det hade varit kul. Alla matcher är tuffa såklart, men en liknande grupp som förra året kanske. Vi gjorde det bra då. Men man kanske ska undvika de absoluta topplagen även om det är kul för fansen. Det kanske inte är lika kul att spela mot dem. Jag har spelat mot de flesta av dem och jag tar hellre en nivå under.

De flesta MFF-spelarna hoppas få möta Barcelona eller Real Madrid. En av dem är Anton Tinnerholm.

- Ge mig Ronaldo, säger han.

Hur hade en duell mellan Ronaldo och Tinnerholm slutat?
- Jag vet hur den hade börjat i alla fall. Jag skulle nog trycka till honom direkt, säger han.

Jo Inge Berget som gjorde båda målen i bortamatchen mot Celtic hoppas också på Real Madrid och ser även att Zlatan Ibrahimovic kommer på besök till Malmö.

- Man är sugen på att möta de allra bästa men samtidigt vill man gärna ha en chans. Jag kan tänka mig att folket här blir glada om Ibrahimovic kommer hit. Det hade varit kul för hela staden. Personligen har jag alltid gillat Real Madrid. Det hade inte varit helt fel att få hit det laget på besök. En eller två sådana storlag och ett lag som inte är så bra. Det hade varit perfekt, säger han.

Se intervju med Markus Rosenberg i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-26 kl 07:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons