Simeone: "Suarez och Griezmann behövde att få göra mål"
Leao saknar Ibrahimovic: "En nyckelspelare för oss"
Griezmann efter Milan: "Viktigt mål för mig personligen"
Felix efter Milan: "Det här kan bli en injektion för oss"
1:39
Leao ger Milan ledningen mot Atletico Madrid

Milan tog emot Atletico Madrid för att spela hemmapremiär i Champions League för första gången på över sju år. Dessutom var man på jakt efter sina första poäng i Champions League.

Det fick man en drömstart för att göra när portugisen Rafael Leao gav hemmalaget ledningen efter 18 minuter spelat, assisterad av Brahim Diaz. Men kort därefter hände det som inte fick hända.

I den 29:e minuten gick den redan kortbelastade Franck Kessié in för hårt i hälarna på Atletico-mittfältaren Marcos Llorente, varpå den sistnämde föll till marken i smärtor. Domaren tvekade inte en sekund, utan räckte direkt upp det gula kortet som innebar rött kort för Kessié.

Milan-spelarna samlades runt domaren i protester, men fick inget gehör. Stefano Pioli svarade sedan på det röda kortet med att byta ut anfallaren Ante Rebic för mittfältaren Sandro Tonali, så Milan återigen hade två innermittfältare.

Milan föll till slut med 2-1 mot Atletico, efter två sena mål av Antoine Griezmann och Luis Suarez.

Publicerad 2021-09-28 kl 21:43