POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Mourinho: ”Ett lag fullt med fantastiska anfallare och målgörare”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan försökte lägga över pressen på Chelsea inför mötet i Champions League. Då svarade Mourinho med att ge PSG favoritskapet.
- Det är ett komplett lag, fullt med duktiga spelare och en bra tränare, säger ”Mou.”

Jättemötet mellan PSG och Chelsea tar sin början i Paris i kväll. I vanlig ordning använde Moruinho en presskonferens inför match till att lägga över pressen på motståndarna. Tack vare deras imponerande krut framåt höll han den franska storklubben som favoriter.
- Det är ett lag fullt med fantastiska anfallare och målgörare. Det är det som gör skillnaden på den här nivån, säger José Mourinho.

Han gav extra plus till sin förre stjärna Zlatan Ibrahimovic och menade att svensken skulle lämna fotbollen som en av de riktigt stora.

Chelsea vann Champions League 2012 och har varit långt fram i turneringen vid många tillfällen de senaste åren. De har tung erfarenhet av den här typen av stora matcher, men Mourinho menar att den erfarenheten finns även i PSG.
- Paris som klubb kanske inte har samma typ av erfarenhet som Chelsea det senaste årtiondet, men om du tar spelare för spelare så är det inte så. För Thiago, Alex, Motta, Maxvell, Ibra och Cavani, de har alla stor erfarenhet i turneringen.

Mourinho hittade också likheter mellan de båda lagen som blivit en stormakt efter ett ekonomiskt tillskott i klubben. 
- Paris är som Chelsea var för kanske åtta år sedan, säger José Mourinho.

- På samma sätt som Chelsea jagade Champions League säsong efter säsong och nådde semifinaler, finaler och vann. Paris gör samma sak och de vill vinna.

Publicerad 2014-04-02 kl 11:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå