Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Neil Ashton efter Citys CL-förlust: "Engelska lagen får sämsta betyget"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester City åkte ikväll ut mot Barcelona vilket betyder att inget engelskt lag är kvar i Champions Leagues kvartsfinal.
– De engelska lagen får de sämsta betyget som man kan ge dem, säger Fotbollskanalens krönikör Neil Ashton efteråt.

Ikväll åkte det sista engelska laget ut ur Champions League. Liverpool föll bort redan i gruppspelet, Chelsea förlorade mot PSG, Arsenal chockades av Monaco och nu blev Manchester City överkörda av Barcelona. Efteråt var Fotbollskanalen och Daily Mails krönikör Neil Ashton bedrövad över den engelska prestationen.

– Jag har tårar i mina ögon för att vi inte har någon representant i kvartsfinal. De engelska lagen har inte varit tillräckligt bra.De engelska lagen har inte varit tillräckligt förberedda rent taktiskt.

– Om man ser på framgångarna som engelska lag gjort i Champions League sedan 2008 så visar det att det går att ta sig till final. Kvalitén finns men nu brister man i det taktiska. Manchester City har nu fyra raka förluster mot Barcelona och har inte hittat ett sätta att stoppa den så viktiga Lionel Messi.

Om du skulle sätta ett betyg på de engelska lagen i detta Champions League, vad skulle de få?

– Om jag ska gå efter de engelska betygen så skulle de få alla få okvalificerad, vilket är det sämsta betyget. OM jag skulle vara Manuel Pellegrini eller City-spelare - förutom Joe Hart - så skulle jag inte läsa tidningarna imorgon.

Publicerad 2015-03-19 kl 00:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons