TV: Pastores vackra dribblingsmål tar PSG mot semifinal

Paris Saint-Germain slog Chelsea med 3-1 efter Javier Pastore avrundat målskyttet med ett vackert dribblingsmål i slutminuten.

Paris Saint-Germain fick en smakstart på hemmamötet med Chelsea i Champions Leagues kvartsfinal. Klockan hade precis nått tre minuter när Ezequiel Lavezzi snappade upp bollen i offensivt straffområde och stänkte in 1-0 i Petr Cechs högra kryss.

Resultatet stod sig drygt 20 minuter innan Zlatan Ibrahimovic tappade en boll som ledde till att Chelsea kunde vända spelet. Thiago Silva fällde Oscar i straffområdet och gästerna fick chansen från straffpunkten. Den tog Eden Hazard hand om utan problem till 1-1.

I den andra halvleken tog PSG återigen ledningen. I helgens Premier League-spel var det John Terry som nickade in Crystal Palaces segermål i egen bur. Nu var det hans lagkompis David Luiz som var olycklig. Brassen satte bollen i eget när till 2-1. Självmål i två matcher på raken för Chelsea.

Efter 2-1-målet tvingades PSG byta ut både Zlatan Ibrahimovic och Marco Veratti skadade. Trots det utökades ledningen. Javier Pastore, en av inhopparna, snurrade upp sina motståndare på högerkanten, en efter en, och sköt sedan 3-1 vid Cechs första stolpe.
Publicerad 2014-04-02 kl 22:38