- Kraftskillnad de här lagen emellan, säger C Mores kommentator Petter Pettersson.

Alonso håller sig framme - sätter dit 1-0 för Barcelona
Viktoria Plzen reducerar - Chory säker från straffpunkten
1:30
Viktoria Plzen reducerar igen mot Barcelona
2:19
Pablo Torre utökar och skadar sig i samma situation

I och med resultaten i förra gruppspelsomgången var "dödens grupp" redan avgjord inför den sista. Barcelona har redan cementerat sin tredje plats och spel i Europa League vilket gjorde att Xavi passade på att rotera rejält.

Katalanerna tog kommandot direkt och fick utdelning redan i den sjätte minuten genom Marcos Alonso. Då trodde nog många att det skulle bli ketchupeffekt och en lång kväll för tjeckerna. Istället växte hemmalaget in i matchen och var nära en kvittering två gånger på kort tid. Först en nick i ribban sedan en fin räddning från Peña.

Innan det var dags för halvtidsvila utökade Barcelona genom Ferran Torres. Raphinha spelade fram Alba med en delikat boll som sedan nickade in till spanjoren som stötte in bollen i öppet mål. Målet vinkades först av för offside men godkändes sedan efter en VAR-granskning.

Tidigt i andra halvlek bjöds Viktoria Plzen in i matchen igen efter att Pablo Torre klumpigt gjort ner en Plzen-spelare vilket resulterade i en straffspark som Tomas Chory förvaltade på bästa sätt. Svaret kom blixtsnabbt. Tidigare nämnda Raphinha och Ferran Torres i samspel igen och 3-1 kom bara minuter senare.

- Vilket samspel - vilket svar! Titta så smart den där passningen är, fyra försvarare runt sig ändå hittar han ytan i den farten", sa C Mores kommentator om Raphinhas förarbete.

Segersiffrorna skrevs till slut till 4-2 i Barcelonas favör efter att Pablo Torre fick revansch efter straffsituationen och bombade in spiken i kistan efter en fin framspelning från matchens spelare, Raphinha.

Viktoria Plzen: Stanek - Hejda, Pernica, Jamelka, Holik - Pilar, N'Diaye, Kalvach, Jirka - Vlkanova, Chory

Barcelona: Pena - Bellerin, Pique, Alonso, Alba - Gavi, Kessie, Torre - Raphinha, Torres, Fati

Champions League streamas på Telia och C More.