TV: Real Madrids fiasko - föll mot CSKA Moskva efter Kroos misstag

Han slog bort en hemåtpassning till 1-0 mot CSKA Moskva.
Det räckte för att Real Madrid skulle förlora i Ryssland.
- Vi förtjänade inte att förlora, men vi gav allt, säger Real-backen Nacho enligt Uefas hemsida.

Se CSKA:s mål i Sporten i spelaren ovan.

Real Madrid vann i premiären på ett imponerande vis med 3-0 mot Roma hemma på Santiago Bernabeu i Champions League. I kväll ställdes laget i andra gruppspelsmatchen mot CSKA Moskva i Ryssland och trodde möjligen på förhand på en bekväm resa till tre poäng. Så blev det däremot inte.

CSKA chockade redan i den andra minuten den spanska giganten genom att ta ledningen i matchen. Toni Kroos misslyckades med en hemåtpassning och slog i stället bollen till Nikola Vlasic, som avancerade mot mål och sköt 1-0 till hemmalaget.

Real Madrid dominerade därefter i den resterande delen av första halvlek och var bland annat nära, när Casemiro i den 28:e minuten sköt i stolpen och när Karim Benzema i den 40:e minuten nickade i ribban. Trots det var spanjorerna i underläge i halvtid.

Det ville sig heller inte för "Marängerna" i andra halvlek. Laget hade stort bollinnehav och tryckte fortsatt på mot mål, men fick inte utdelning. Närmast var inhopparen Marianao Diaz i den 90:e minuten med en nick i stolpen, men mer än så blev det inte.

CSKA-målvakten Igor Akinfeev protesterade i slutskedet vilt efter en målchans för Real Madrid och fick lämna planen efter två gula kort. Det hjälpte inte den spanska giganten, som gick förlorande ur striden ändå.

Real Madrid föll med 1-0 mot CSKA Moskva och har nu en seger och en förlust på den två inledande matcherna i Champions League. CSKA Moskva kryssade i första omgången mot Viktoria Plzen och är noterat för fyra poäng.

- Det är ett problem om du inte skapar målchanser, men i kväll hade vi många möjligheter. Vi är inte vana vid att avsluta matcher utan att göra mål. Allt vi kan göra är att fortsätta jobba, säger Real-backen Nacho enligt Uefas hemsida.

- Det är tufft att ta förlusten. Vi gjorde allt vi kunde, men vi måste se framåt och fortsätta jobba hårt. Vi förtjänade inte att förlora, men vi gav allt. Det är fotboll och det är en långt kvar i turneringen, fortsätter han.

CSKA Moskva: Akinfeev - Nababkin, Chernov, Becaco - Fernandes, Bijol, Oblyakov, Vlasic, Akhmetov - Dazagoev, Chalov.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Reguilon - Kroos, Casemiro, Ceballos - Vazquez, Benzema, Asensio.