TV: Ronaldo frälste United - avgjorde på övertid

Cristiano Ronaldo avgjorde i den 95:e minuten.
Portugisen gav United seger med 2-1 mot Villarreal i Champions League.

Höjdpunkter: Ronaldo sköt segern till United
1:22
Telles kvitterar med läcker volleyträff
1:39
Alcacer ger Villarreal ledningen mot United

Manchester United föll mot Young Boys borta i hemmapremiären i Champions League och ställdes under onsdagen mot Villarreal hemma på Old Trafford. För ett par månader sedan möttes lagen i Europa League-finalen, och då vann Villarreal efter en straffrysare. Även den här kvällen visade sig Villarreal vara i fint slag.

Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf på planen, inledde lite tveksamt och i den 17:e minuten var Villarreal nära att ta ledningen. Arnaut Danjuma slog ett inlägg till Paco Alcacer, som nickade mot mål, men fick se United-målvakten David De Gea stå för en jätteräddning. United var inte helt ofarligt och försökte offensivt, men åkte på ett tungt bakslag under inledningen av andra halvlek.

Villarreal-anfallaren Paco Alcacer höll sig i den 53:e minuten framme i straffområdet och stötte in ett inspel från Danjuma i mål till 1-0 på Old Trafford.

- Det är Dalot (Diogo) som hamnar på efterkälken igen. Det är nästan så man lider lite med Dalot och det problemet han har med Danjuma, sa C Mores expert Hasse Backe i sändningen.

Men det spanska lagets ledning stod sig inte särskilt länge. I den 60:e minuten kvitterade ytterbacken Alex Telles för United med ett läckert volleyskott efter en frispark av Bruno Fernandes till 1-1.

Manchester United och Villarreal turades sedan om att skapa målchanser och matchen såg ut att sluta 1-1, men i den 95:e minuten klev Cristiano Ronaldo fram och avgjorde matchen till 2-1-seger för den engelska storklubben.

- Det är alltid svårt att spela mot spanska lag. De är bra med bollen och vi vet att deras tränare (Unai Emery) har varit i England. De spelade bra fotboll och var organiserade i defensiven, men jag tycker att vi gjorde ett bra jobb. Ibland måste vi ha tålamod och inte pressa hela tiden. Huvudsaken är att vi tog tre poäng, säger Bruno Fernandes till BT Sport.

Jag hade en känsla av att vi kunde vinna matchen. När de gjorde mål kände jag att vi kunde komma tillbaka och vända på det. Efter Alex (Telles) mål var boosten från fansen otrolig. David (De Gea) gjorde samtidigt ett par fantastiska räddningar, vilket gjorde att vi hade 1-1. Sedan i slutet ... anfallare har den känslan för att göra mål och Cristiano hjälpte oss igen, fortsätter han.

United-tränaren Ole Gunnar Solskjær är också nöjd med segern.

- Det är det här som händer på Old Trafford. Det har hänt så många gånger förut, säger tränaren till BT Sport och fortsätter:

- När man har Cristiano på planen har man alltid en chans. Han är så bra framför mål och har en påverkan på alla.

Villarreal-backen Pau Torres är i sin tur besviken efteråt.

Ronaldo är den typen av spelare som får en chans och tar den. Det var det som hände. Vi har visat att vi kan vara bättre än Atalanta och United under de två matcherna, säger han enligt Uefas hemsida.

United har nu tre poäng efter två matcher, medan Villarreal har en poäng efter lika många matcher. Atalanta toppar i sin tur gruppen med fyra poäng.

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, Nilsson Lindelöf, Telles - Pogba, McTominay - Sancho, Fernandes, Greenwood - Ronaldo.

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Moreno - Trigueros, Capoue, Parejo - Pino, Alcácer, Danjuma.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.