TV: Se när Ronaldo fixade Reals supervändning - Mourinhos glädjefnatt

Efter 85 minuter ledde Manchester City med 2-1.
Men Real Madrid svarade för en jättevändning och vann med 3-2.
- Mitt lag är tillbaka, säger Jose Mourinho.

Real Madrid svarade för en fantastisk avslutning i säsongens första CL-match. När Kolarov gav Manchester City ledningen med 2-1 efter 85 minuter trodde nog många att matchen var avgjord.

Men minuten efter kvitterade Benzema - och i den 90:e minuten avgjorde Cristiano Ronaldo.

- Mitt lag är tillbaka. Jag är stolt. Jag är väldigt nöjd med spelarnas attityd. Vi borde ha avgjort matchen tidigare och förtjänade att vinna från första minuten, säger Jose Mourinho.

Tisdagens gigantmöte i Champions League var segstartat, men andra halvlek bjöd på mål — och högklassig dramatik.

Edin Dzeko avslutade säkert när han gjorde 1—0 till bortalaget i den 69:e minuten. Repliken lät inte vänta på sig.

Real Madrids Marcelo drev in mot straffområdet, men i stället för att slå ett inlägg tog han ett steg i sidled, laddade och sköt ett kanonskott upp i nättaket.

I 85:e minuten såg Aleksander Kolarov ut att sätta punkt då hans frispark till vänster om straffområdet gick rakt in i mål.

Men inhopparen Karim Benzema kvitterade kort därpå — och på tilläggstid kom avgörandet.

Cristiano Ronaldo fick rubriker då han inte jublade för sina två mål i en ligamatch mot Granada. Men när portugisen satte 3—2 bakom Joe Hart, ett skott som studsade precis framför landslagsmålvakten, jublade han tillsammans med hemmafansen i Madrid.

Tränaren José Mourinho flög upp från avbytarbänken och gled fram på gräset — en gest som visade glädje och lättnad.

- Fantastisk match för laget som vann matchen. Inte för oss, sade Manchester Citys tränare Roberto Mancini till Viasat.

Publicerad 2012-09-18 kl 23:57