TV: Se Uniteds otroliga svängmatch - tre insläppta mot Basel

2-1 F. Frei 58'
2-2 A. Frei 60'
2-3 A. Frei 75' (str)
3-3 Young 90'

Vilken osannolik kväll på Old Trafford. I den första halvleken gör Danny Welbeck två mål på en minut. Men efter paus vänder Basel - tack vare tre blixtsnabba fullträffar från Fabian och Alexaner Frei.

Sista ordet? Det får United trots allt.

Welbecks 1-0 kommer efter en kvart. Rafael spelar fram Ryan Giggs som i sin tur droppar bollen vidare inne i straffområdet. Avslutet liknar nästan en strumprullare, men sitter precis invid Sommers ena stolpe.

Samme Welbeck ökar på - efter bara en minut - till 2-0 för United. Återigen ligger Giggs bakom assisten. Hans diagonala boll hittar forwarden perfekt vid botre delen av straffområdet, och Welbeck kan enkelt raka in målet.

När klockan närmar sig en timme reducerar först Fabian Frei, på passning från namnen Alexander. Och i nästa anfall byter duon roller. Fabian med assisten - och Alexander med 2-2-målet.

Och det slutar inte där. Med kvarten kvar drar Antonio Valencia omkull Streller i straffområdet - och domaren pekar direkt på elvameterspunkten. Därifrån slår Alexander Frei stensäkert in sitt andra mål för kvällen, till 2-3.

Men när allt hopp ser ut att vara förlorat reser sig Alex Fergusons gäng smo så ofta förr. Ashley Young prickar in kvitteringen till 3-3 med en nick i den sista minuten av ordinarie tid.

Man Utd: De Gea - Rafael Da Silva, Jones, Ferdinand, Evra - Anderson, Carrick, Giggs, Valencia, Young - Welbeck.

Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovic, Park - Fabian Frei, Cabral, Zoua, Granit Xhaka - Alexander Frei, Streller.

Publicerad 2011-09-28 kl 00:40