TV: Solskjær om halvtidssnacket - innan jättevändningen mot Atalanta: "Det var det viktigaste"

Manchester United vände ett 0-2-underläge till en 3-2-seger i andra halvlek mot Atalanta.
Men vad låg bakom det förvanlingen från första halvlek?
- Det viktigaste var att behålla tron och fortsätta vara Manchester United, säger Solkjaer till Telia och C More.

Se intervjun med Ole Gunnar Solskjær i spelaren ovan.

2:50
Solskjær efter Atalanta: "Vi trodde på oss själva hela tiden"
5:25
Höjdpunkter: United vände och vann mot Atalanta efter stort drama

När Manchester United tog emot Atalanta på Old Trafford under onsdagskvällen blev det ingen rolig första halvlek för hemmalaget. I den 15:e minuten gav Mario Pašalić Atalanta ledningen och i den 28:e minuten utökade mittbacken Merih Demiral till 2-0.

2-0 stod sig in i halvtid - men i den andra halvleken kom United ut som ett helt nytt lag. Marcus Rashford reducerade till 2-1 i den 53:e minuten, Harry Maguire kvitterade i den 75:e minuten och sedan dök Cristiano Ronaldo upp när han behövdes som mest i den 81:a minuten och gjorde 3-2.

3-2 blev sedermera slutresultatet och United tog med sig alla tre poäng. Men vad var det som låg bakom förvandlingen i den andra halvleken? Det svarade Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær på efter matchen när han fick frågan vad han sa till sitt lag i halvtid.

- Det viktigaste är att vi har tro på det vi gör. Jag var ganska nöjd med första halvleken, med sättet vi spelade fotboll på - inte resultatet. Så det viktigaste var att behålla tron och fortsätta vara Manchester United. Att anfalla Stretford End (läktaren där Uniteds klacksektion), säger Solskjær till Telia och C More.

I och med segern gick United upp i gruppledning i grupp F med sex poäng på tre matcher. Atalanta, i sin tur, trillar ner två placeringar och är numera grupptrea på fyra poäng efter tre matcher.