Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Torres hyllar Barca: "Bästa laget vinner inte alltid"

Fernando Torres sänkte Barcelona – men tycker fortfarande att spanjorerna är starkast i världen.
- Bästa laget vinner inte alltid, säger han efter succésemin.

Den alltid lika ifrågasatte forwarden tystade hela Camp Nou med sitt övertidsmål för Chelsea. Tack vare 2-2-resultatet gick engelsmännen vidare med totalt 3-2 och nu väntar en finalresa till München i maj.

 -Sådan är fotbollen, bästa laget vinner inte alltid, säger Torres apropå den anfallskavalkad Barca hade radat upp före hans eget avgörande.

- Vi visste att vi var tvungna att backa hem och ta oss an dem på ett defensivt sätt, även om det inte var den vackraste fotbollen.

Enligt 28-åringen måste Barcelona alltjämt omnämnas med största respekt, som världens vassaste klubb, trots bakslaget på tisdagen. Och för Chelseas del finns en del att jobba på framöver.

- Vi har nått två finaler, den här och FA-cupen, och vi kämpar för att nå fjärdeplatsen i ligan. Kanske lyckas vi förvandla en annars dålig säsong till något att minnas, men där är vi inte ännu, säger han.

Chelsea saknar såväl Branislav Ivanovic som Raul Meireles, Ramires och kapten John Terry i Champions League-avgörandet – på grund av avstängningar – men Torres tror ändå att det kan gå vägen.

- Om vi möter Real Madrid eller Bayern spelar ingen roll, vi behöver vara redo att besegra båda. Vi ska ge vårt yttersta, säger Torres.

Publicerad 2012-04-25 kl 00:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons