TV: Tre misstag, tre mål - Porto skrällde mot Bayern

Tre försvarsmisstag och tre mål i baken. Bayern Münchens misstag i backlinjen kostade sig nere i Portugal då man förr med 3-1 mot Porto.

Skadelistan hos Bayern München är lång. Ribery, Schweinstieger och Alaba är bara några av de som missar denna kvartsfinal borta mot Porto.

Redan i matchens första minut så ställdes Jackson Martinez fri mot Manuel Neuer som fällde anfallaren. Domaren visade ett gult kort på målvakten och pekade på straffpunkten. Ricardo Quaresma visade inga nerver utan gjorde 1-0 får elva meter.

Bara någon minut efter ledningsmålet drällde Dante med bollen i backlinjen. Något som Quaresma uppfattade och snodde åt sig bollen och gjorde även 2-0. Fri med Neuer visade den forne Inter-spelare noll nervositet och avslutade med en yttersida. Ett chockresultat som inte ens hemmasupportrarna vågat hoppats på.

Efter en halvtimmes spel skulle däremot Portos glädje lägga sig en aning. På ett inlägg in i straffområdet höll sig Thiago framme och stötte in reduceringen. Ett viktigt mål för bortalaget som såg tagna ut efter de inläppta målen.

I den andra halvleken stod Bayern för ytterligare ett misstag som Jackson Martinez kunde ta vara på. Colombianen tvekade inte när han fick chansen utan kunde göra 3-1 till Porto.

Det blev också slutresultatet och Pep Guardiola har nu mycket att tänka på inför returen nästa vecka.

Publicerad 2015-04-15 kl 23:15