Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Van Gaal: Vi var bättre än Inte i första mötet - och i finalen

Anfallaren Mario Gomez och tränaren Louis Van Gaal ger sin syn på returmötet mot Inter. Bayern München har 1-0 med sig inför hemmamatchen.

Mario Gomez
”Vi måste vara väldigt försiktiga imorgon. Inter har ett väldigt, väldigt starkt lag med mycket individuell klass. De har farliga spelare som kan avgöra matcher när som helst och därför måste vi spela mycket kompakt. Vi måste se till att de inte får så många chanser att göra mål. Samtidigt måste vi skapa chanser och försöka göra mål”

”Det är vårt stora mål att gå vidare till nästa omgång. Vi kan inte vinna många titlar längre den här säsongen, det är bara den här kvar som vi kan vinna och vi har verkligen chansen. Därför måste vi ta nästa steg imorgon för att nå kvartsfinalerna.”

Louis Van Gaal:
”Lyckligtvis har vi hanterat den dåliga formen bra och vi hade en imponerade seger mot Hamburg. Nu tror jag att lite självförtroende har kommit tillbaka till den här matchen. Men Inter är en väldigt bra motståndare och det vet vi garanterat. Därför måste vi vara försiktiga imorgon.”

”I det första mötet spelade de nästan på samma sätt som under José Mourinho i finalen ifjol. Jag tycker att vi var det bästa laget i den första matchen borta. Precis som i finalen ifjol. Men i slutet handlar det om målen.”

Publicerad 2011-03-14 kl 20:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons