TV: Villarreal höll undan till kryss - trots en man kort

Villarreal såg ut att lyckas med en vändning mot Atlanta.
Men sedan kom en kvittering – och ett rött kort för spanjorerna.
De fick därför nöja sig med en poäng och slutresultatet 2-2.

Det tog bara sex minuter innan Remo Freuler öppnade målskyttet för Atalanta. Duvan Zapata blev kraftigt bevakad när han höll boll i straffområdet och hittade då Freuler bakom sig. Han kunde sedan skicka iväg bollen som gick stolpe in.

Det var en ledning som höll sig i över en halvtimme men sedan kunde regerande Europa League-mästarna kvittera. Manu Trigueros kunde stöta in bollen från nära håll, efter att två försvarare varit på inlägget på väg mot honom.

Och Villarreal skulle också komma till ett ledningsmål, genom Arnaut Danjuma. Det såg ut att bli avgörande till spanjorernas fördel. Men Atalanta, genom Robin Gosens, såg till att ge liv i matchen på nytt med en kvittering när det var drygt fem minuter kvar.

Det blev inte enklare för hemmalaget när Francis Coquelin på under tio minuter mottog dubbla gula kort och blev utvisad.

Men trots slutforceringar från Atalanta kunde Villarreal försvara sig till att behålla poängen som de hade säker. Matchen slutade 2-2.

Den här säsongen streamas samtliga matcher från Uefa Champions League exklusivt hos Telia och C More.