Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Zlatan sågar Uefa och domaren: "Han avgör matchen"

Zlatan Ibrahimovic var rasande på domaren efter förlusten mot Barcelona.
- Han avgör matchen, säger svensken till Viasat.

Det var en minst sagt frispråkig forward som lät sig intervjuas efter 3-1-nederlaget på Camp Nou. Milan hade just missat semifinalen och särskilt irriterad var 30-åringen på domaren Björn Kuipers. Enligt Ibrahimovic bidrog han till att ”ge” spanjorerna segern.

- Vi kom upp i 1-1 och fick en straff emot oss, vilket jag inte kan förstå varför. Bollen var inte ens i spel – och han blåste. Det kändes skumt och konstigt. Sedan efter paus skulle även jag ha haft straff, säger Zlatan till Viasat.

Vad han syftade på var en situation där Javier Mascherano gick in i närkamp och såg ut att träffa Ibrahimovic fotled i stället för bollen med sin spark. Den gången friade Kuipers och lät spelet gå vidare, till Zlatans förtret.

- Dömer han emot oss kan han döma straff till mig också. Då hade vi varit med i matchen igen. Sedan gör de 3-1 och vi kämpar och krigar, men tyvärr, säger Ibrahimovic till Viasat.

Ni verkar känna en besvikelse just över situationerna med domsluten?
- Man säger till sig själv: De behöver inte det här. Vi snackar om världens bästa lag. Jag förstår Mourinho som kommer hit och får spel på allihop. Nu har vi varit med om det själva och fattar vad han menar.

Enligt Ibrahimovic var domarens bedömningsnivå inte ”50-50” och det medförde att Serie A-klubben aldrig kom riktigt nära att slå ut Barca.

- Vi gör det vi kunde ha gjort. Klart att de var det bästa laget, men de ska inte ha fördel av domarna. Absolut inte.

Även Uefa fick en känga, om än implicit. Ibrahimovic pekade på tveksamheter i själva lottningen till slutskedet av turneringen.

- Vi var de enda som fick ett storlag, alla de andra fick smålag. Det känns som att de vill att två särskilda lag ska hamna i final, säger han.

Publicerad 2012-04-04 kl 00:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons