Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Varane: "Vill få samma ansvar i Real"

BARCELONA. Kapten i det franska landslaget, men begränsat med speltid i Real Madrid.
Nu vill Raphael Varane få en större roll i klubblaget.
- Jag vill få samma ansvar i Real Madrid som i Frankrike, säger han.

I det franska landslaget går Raphael Varane från klarhet till klarhet och har även fått bära kaptensbindeln, den yngsta någonsin att göra det för Frankrike. I Real Madrid har däremot Varanes plats i startelvan inte varit lika självklar, något han hoppas kunna förändra.

-  Det är annorlunda i landslaget. Där får jag mer speltid och jag har ett större ansvar. Mitt mål är att nå samma nivå av ansvar i Real Madrid.

En av Real Madridförsvararens styrkor är fasta situationer men han känner samtidigt att det är ett område där han kan förbättras ytterligare.

- Jag är bra i luften och måste utnyttja det försvaret och anfallet. Jag hoppas kunna ha en större influens vid fasta situationen för jag tror jag kan utvecklas och göra mycket mer.

På onsdagskvällen spelar Real Madrid borta mot Basel och trots att spanjorerna redan är klara för avancemang i Champions League så kommer man ge allt för att vinna.

- Det kommer bli en svår match eftersom Basel måste vinna och kommer ge allt de har men vi måste vara förberedda. Real Madrid går alltid ut för att vinna och vårt mål är att fortsätta vinna och toppa gruppen, säger Varane under presskonferensen inför mötet med Basel. 

Publicerad 2014-11-26 kl 18:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons