Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Varnar för att unga spelare blir utbrända: "Dybala i riskzonen"

Paulo Dybala har gjort succé sedan han anlände till Juventus i somras. Nu varnar Michael Laudrup för att klubben lägger för mycket ansvar på den unge anfallaren.

- Det finns en seriös fara att de blir utbrända, och i nuläget är Dybala i riskzonen, säger den förre Juve-spelaren till Goal.

Den förre Juventus-spelaren Michael Laudrup fick frågan om 22-årige Dybala är en av världens bästa spelare i dagsläget.

- Det är svårt att säga. Jag tycker att det läggs alladeles för mycket press på unga spelaren idag. Vi måste lugna ner oss och låta dem växa och utvecklas i sin egen takt, säger Laudrup till Goal.

Dansken säger vidare att det finns risk för att unga spelare till slut går in i väggen.

- Det finns en seriös fara att de blir utbrända, och i nuläget är Dybala i riskzonen. Jag är givetvis medveten om att det inte finns tid för lugn i de större klubbarna, men vi måste ge dem tid.

Juventus möter Bayern München i åttondelsfinalen i Champions League under tisdagskvällen. Laudrup tror att det blir en tuff match för hans gamla lag.

- Det är runt 55-60 procent till Bayerns favör. De har Lewandowski som är en riktig målmaskin. Sedan har de givetvis Guardiola. Alla vet att han lämnar, men alla vill vinna. Champions League är definitivt prioriterat hos både Bayern och Guardiola, säger Michael Laudrup.  

Publicerad 2016-02-23 kl 12:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons