Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Villas-Boas står på sig: Allt är inte negativt

Inför matchen sa Andre Villas-Boas att allt inte var förstört efter 3-5 mot Arsenal. Uttrycken går igen och nu säger han att allt inte är negativt efter 1-1 mot Genk.

Andre Villas-Boas har inte riktigt sitt Chelsea där han vill ha det. Efter 3-5-förlusten mot Arsenal i helgen fick han många kritiska frågor och inför bortamatchen mot Genk påpekade han tydligt att allt inte förstördes på grund av alla insläppta mål. Att laget fortfarande var på rätt väg.
Det mantrat fortsätter efter 1-1 borta mot Genk i Champions League.
- Allt är inte negativt men vi kunde ha spelat bättre, konstaterar han enligt Sky Sport och belyser den första halvleken som positiv.
- Första halvlek var bra. Då fick vi målet som vi ville ha. Och jag tycker att vi hade fantastiska möjligheter att vinna matchen efter kvitteringen, att göra 2-1. Men det hände helt enkelt inte. I andra halvlek gick vi ner oss en nivå. Vi måste sätta möjligheterna.

Vid ställningen 1-0 i första halvlek fick laget en straff som David Luiz brände. Villas-Boas blev besviken över missen men menar att det inte var den enda gången som Chelsea missade att ta chansen.
- Nico (Nicolas Anelka) och David (Luiz) var straffskyttar ikväll. 2-0 innan halvtid är alltid en ideal situation men vi lyckades inte med det nu. I första halvlek var vi också nära med Raul Meireles skott så vi var nära att göra mer än ett mål till. Men det hände inte utan de kvitterade och sen när vi jagade hade vi en eller två chanser att göra mål men vi gjorde inte tillräckligt för att få tre poäng.

Publicerad 2011-11-02 kl 01:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons