POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
1v

"VNL" sågar sig själv: "Frustrerad"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Suarez mål i Sporten i spelaren.

Victor Nilsson Lindelöf var inte nöjd med sin egen insats mot Barcelona.
Och han sågade sig själv.
- Jag tycker inte att jag kommer upp i min standard, säger han till Sportbladet.

Victor Nilsson Lindelöf har varit gjuten i Manchester United under säsongen och under Ole Gunnar Solskjaer har han växt till att bli en av lagets absoluta nyckelspelare.

Under onsdagen fick svensken åter förtroende från start mot Barcelona i Champions League. Katalanerna lyckades vinna det första av två på Old Trafford med 1-0 efter att Luis Suarez gjort matchens enda mål. Efter matchen fick Victor Nilsson Lindelöf godkända betyg av brittiska medier. Men han själv var besviken över sin egen insats.

- Jag tycker inte att jag kommer upp i min standard. Missade för enkla passningar – passningar jag normalt sett inte ska missa – och i såna här matcher är det väldigt viktigt att de sitter. Det går att få ganska bra lägen ifall man kommer igenom deras förstapress, säger han till Sportbladet.

Han fortsätter:

- Jag är nog alltid väldigt hård mot mig själv, men jag kom inte upp i den standard jag ville nå idag. Att spela kvartsfinal i Champions League – det är inte många gånger man får göra det. Därför är jag frustrerad över att inte ha kommit upp i min högstanivå.

Vidare i intervjun berättar han att han tyckte att United som lag bitvis stod för en ganska bra insats samtidigt som han också säger att det inte finns någon anledning till oro, trots att laget förlorat fyra av sina senaste fem matcher.

United ställs härnäst mot West Ham i ligan. Returmötet med Barcelona

Publicerad 2019-04-11 kl 06:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå