POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Wernbloom: "Arsenal uppträdde inte som några världsstjärnor"

När Pontus Wernbloom byttes in kunde AZ kvittera mot Arsenal. Efteråt var svensken inte imponerad av den brittiska storklubben.
- De uppträdde knappast som världsstjärnor, säger han till fotbollskanalen.se.

På sistone har Wernbloom dragits med ett irriterat ledband som hämmat en annars fin start i Holland, med fem ligamål så här långt. Och mot the Gunners på tisdagen satt innermitten än en gång på bänken från start. Därifrån fick han se hur spanjoren Cesc Fabregas gav gästerna ledningen med ett lågt och välri

- Klart att det känns jäkligt frustrerande, men jag kan ju bara plöja ner huvudet och köra. Naturligtvis hade jag velat få mer tid ute på planen. I dag och överhuvudtaget, säger Wernbloom.

En knapp kvarts inhopp blev det ändå, och några tuffa bolldueller med lirare som just Fabregas och, Abou Diaby och Robin van Persie.

- Det var ganska smidigt att spela i dag. Jag fokuserade på att göra det lätt för mig, slå enkla passningar och fylla på bakifrån med offensiva löpningar.

Efter bara några minuter kom utdelningen. David Mendes Da Silva snappade åt sig bollen och drog till med vristen, otagbart för Vito Mannone i Arsenals mål.

- Han satte den rätt upp i nättaket, mycket snyggt, berömmer Wernbloom.

Resultatet, 1-1, stod sig matchen ut och när adrenalinet väl lagt sig konstaterar den förre IFK Göteborg-spelaren vilken imponerande styrkedemonstration han trots allt varit med om.

- Nu när jag tänker på det är det ganska häftigt att vi klarade det. De har ju en del hyfsade killar i laget ändå.

Publicerad 2009-10-21 kl 01:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå