Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

West Ham överens med Liverpool – om Carroll vill flytta

Foto: AP

Liverpool eller West Ham för Andy Carroll?

Enligt The Guardian är West Ham och Liverpool överens om en transfer för anfallaren Adny Carroll.

En sak återstår dock: Det är inte säkert att Carroll vill flytta.

2011 gjorde Andy Carroll succé i Newcastle och värvades av Liverpool för 35 miljoner pund, drygt 350 miljoner kronor, efter att Liverpool sålt Fernando Torres till Chelsea.

Carroll lyckades aldrig riktigt övertyga i Liverpool och lånades i somras ut till West Ham som hade en option på att värva Carroll om man så önskade efter säsongen.

Carrolls säsong i West Ham blev lyckad om än skadedrabbad, och nu ska West Ham enligt The Guardian vara överens med Liverpool om att köpa loss Carroll för 15 miljoner pund, drygt 150 miljoner kronor, 200 miljoner kronor mindre än vad Liverpool betalade i januari 2011.

Övergången hänger dock fortfarande i luften då en sak inte är helt klar, nämligen huruvida Andy Carroll verkligen vill flytta till West Ham. Utsikterna till speltid i Liverpool ser dåliga ut då Brendan Rodgers har uttryckt att han inte ser Carroll som ett ordinarie inslag i startelvan och då West Ham i nuläget är enda klubb att lägga ett bud på Carroll så kan Londonlaget vara Carrolls chans till regelbunden speltid.

Publicerad 2013-05-22 kl 00:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons