Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Wiltons nya roll - agerat hemlig spion

Malmö har tagit till alla möjliga hjälpmedel inför kvällens tuffa bortamöte med Dinamo Zagreb. Ett av dessa - Wilton Figueiredo som hemlig spion:
- Jag känner till några av deras spelare, säger brasilianaren.

Inför Malmö FF:s tuffa bortamatch mot Dinamo Zagreb i kväll pratas det mycket om publiken på Maksimir Stadion och hur unga Malmö FF ska klara av trycket.

Men det är även att väldigt bra fotbollslag som skåningarna ställs mot. Ett lag som Malmös ledning gjort allt för att scouta ordentligt. Skåningarna har till och med låtit anfallsstjärnan Wilton Figueiredo delta i scoutingarbetet.

- Jag känner till några av deras spelare. De har två riktigt bra offensiva spelare, en anfallare, nummer nio och sedan Sammir, brasiliansk spelare. Jag känner till honom, säger Wilton till FotbollsExpressen.

Den Sammir som Wilton talar om är stjärnan i Zagreb och den som styr hela deras anfallsspel.

- Jag har sett honom mycket spela i Brasilien för Atlético Paranaense och i andra lag. Det är deras farligaste spelare. Jag kommer och har berättat för tränaren vad jag vet om hans spel, säger Figuiredo.

Hur ska då MFF stoppa Sammir?

- Vi måste ligga tätt inpå honom. Vi får inte ge honom ytor, då kan det bli mål för dem.

Zagreb själva har gjort precis raka motsatsen och tittat extra på just Wilton. Och de har konstaterat att han utgör det största hotet mot ett kroatiskt avancemang.

- När nummer 9 (Wilton) spelar som bäst är han lagets klart bästa spelare. Daniel Larsson är också en bra spelare, han gör sina lagkamrater bättre, säger Dinamos mittback Tonel, till FotbollsExpressen, och fortsätter:

- Det är en 50/50-match.

Publicerad 2011-08-17 kl 16:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons