Zidanes Real Madrid tog revansch i CL - Rodrygo matchhjälte mot Inter

Zinedine Zidanes Real Madrid har gått tungt i Champions League.
Mot Inter fick Los Blancos revansch efter 3-2.
En match där mittbacken Serigo Ramos slog till med sitt 100:e mål i Real-tröjan.
- Det var en match på liv och död, säger Ramos enligt BBC.

Det var två lag som har fått en knackig inledning i Champions League som möttes på Bernabéu under tisdagskvällen. Efter de två inledande matcherna hade Real Madrid bara en poäng, vilket har resulterat i att tränaren Zinedine Zidane har ifrågasatts, samtidigt som Inter stod med två poäng. Men Los Blancos skulle få sin revansch.

Inter skulle inleda matchen bäst. Italienarna skapade flera chanser och pressade Real långt ner i banan. Närmast att sätta ledningsmålet var Inter strax innan klockan hade slagit tio spelade minuter när en boll fick överliggaren att skaka två gånger om. Men det var Real Madrid som skulle spräcka nollan.

I den 25:e matchminuten fick Karim Benzema fri gata mot målvakten efter att en Inter-spelare oturligt slog bollen helt utan adress. Handandovic i Inter-målet försökte rensa undan bollen men Benzema lyckades runda och kunde slå in bollen i öppet mål. Bara minuter senare nickade Reals Sergio Ramos in 2-0 på hörna. 34-åringens 100:e mål i alla tävlingar i den vita tröjan - som mittback. Men Inter och Martínez svarade.

På ett inspel från höger klackade Barella fram bollen elegant till Lautaro Martínez som slog till direkt. Thibaut Courtois chanslös i målet.

I den andra halvleken kom även kvitteringen. På en långboll nickade Martínez kyligt bollen till Ivan Perisic som placerade in bollen intill stolpen. Utjämnat på Bernabéu. Matchen såg länge ut att sluta med en ny missräkning för Zinedine Zidanes Real men i den 80:e matchminuten dunkade Rodrygo in 3-2 efter en kontring. Ett mål som även spikade slutresultatet.

I och med Real Madrids vinst placerar sig laget på en 3:e-plats i tabellen med fyra poäng medan Inter ligger sist på två poäng.

- Vi gjorde en bra match. Tre viktiga poäng i en tuff grupp.Vi satsade på ett kort och vi vann. Det var en final, en match på liv och död, säger Ramos enligt BBC.

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Ramos, Varane, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Asensio, Benzema, Hazard

Inter: Handandovic - D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young - Martinez, Perisic