Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Zlatan: "Klart att det diskuteras"

Zlatan Ibrahimovics domarkritik efter Champions league-kvartsfinalen mellan Barcelona och Milan skapade snabbt rubriker i Spanien. Själv tycker han att ämnet är givet.

- Det är klart att det diskuteras runt världens bästa lag, sade Ibrahimovic sent på tisdagskvällen.

Zlatan Ibrahimovic riktade hård kritik mot domarna i en intervju med Viasat direkt efter 1—3-förlusten mot Barcelona på Camp Nou på tisdagen, bland annat genom att säga att han förstår att Real Madrid-tränaren José Mourinho får "spel" på domarna vid möten med Barca. Det tog inte lång tid för svenskens ord att nå spanska medier och börja vevas i radiokanalernas sena fotbollsprogram. Ungefär samtidigt nyanserade Ibrahimovic sitt utspel en aning när han mötte pressen långt ner i Camp Nous innandömen strax före midnatt.

- Jag säger inte att han har rätt. Jag säger att jag förstår honom mer bara, sade Zlatan Ibrahimovic om Mourinho.

Att ämnet ständigt kommer på tal när Barcelona diskuteras är inget märkvärdigt, menade han.

- Det är världens bästa lag. Det är klart att det diskuteras runt världens bästa lag. När man är nummer ett försöker alla putta ner dig till andra och tredje plats. Det är helt normalt.

Ibrahimovic var framför allt besviken över Barcelonas andra straff — och straffsituationen som han själv var inblandad i under andra halvlek.

- Allt handlar om deras andra mål, varför de får straff när bollen inte är i spel. De förblir en fråga för många.

Hemmalagets Javier Mascherano ansåg dock att bollen absolut var i spel när domaren blåste.

- Alla har sin åsikt. På planen tyckte jag åtminstone att båda straffarna var solklara, sade Mascherano till katalansk tv efter matchen.

- De (domarna) hjälper oss inte alltid, för i Milano hjälpte de oss inte särskilt mycket, tillade han sedan och syftade på ett par uteblivna Barcelonastraffar i den första kvartsfinalmatchen.

Samtidigt klargjorde Milans svenska anfallsstjärna att han nu ser framåt.

- Matchen är över, de gick vidare. Jag är inte här för att diskutera och beklaga mig på grund av det. Jag är inte den människan, jag går vidare. Det är en ny match på lördag och jag hoppas att vi tar med den här aggressiviteten till nästa match och försöker vinna den, sade Zlatan Ibrahimovic.

Publicerad 2012-04-04 kl 11:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons