Zlatan nätade när Bate Borisov skrällde

Zlatan Ibrahimovic gav Milan ledningen borta mot Bate Borisov men vitryssarna kvitterade på straff och fick med sig en pinne från matchen.

Det var i matchens 22:a minut som Zlatan Ibrahimovic vann bollen genom att stressa en motståndarback och fick bollen till sin anfallspartner Robinho. Han sprintade sig fri ute på högerflanken och levererade tillbaka bollen till den svenske anfallarens fötter. Zlatan fick gott om tid på sig och kunde tämligen enkelt placera in 1-0

Men tio minuter in på den andra halvleken fälldes Artyom Kontsevoi av Ignazio Abate och Renan Bressan fick chansen från straffpunkten. Brassen gjorde inget misstag utan kvitterade matchen.