POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Zlatan varnar för Toure, Silva och Agüero

Foto: TT

Zlatan Ibrahimovic säger sig vara full av självförtroende inför mötet med Manchester City. Men han har stor respekt för motståndet.
- Vi ska inte se upp med enskilda spelare, vi ska se upp för hela laget, säger han till Uefas hemsida. 

Paris Saint-Germain vill gå förbi kvartsfinalstadiet för första gången sedan 90-talet. Manchester City är där för första gången någonsin. Zlatan Ibrahimovic säger i en intervju med Uefas hemsida att han tycker att lagens projekt påminner mycket om varandra, även om City har kommit några år längre. Han inser också att det finns mycket kvalitet hos motståndaren.

- Jag har spelat med Yaya Toure (i Barcelona) och gillar honom. Jag gillar honom verkligen. Sen har du (David) Silva, (Sergio) Agüero och hela laget är starkt. Vi ska inte se upp med enskilda spelare, vi ska se upp för hela laget, säger Ibrahimovic och fortsätter.

- Jag kommer in i kvartsfinalerna väldigt avslappnad. Matchen är uppenbart väldigt viktig för oss. För mig, för klubben, för landet, men jag känner mig lugn och full av självförtroende. Jag känner mig fräsch fysiskt och jag mår bra och är fokuserad och självsäker.

Champions League har länge varit det stora hålet i svenskens prisskåp. Men det som tidigare verkade vara en besatthet - att till sist vinna titeln - tonar Ibrahimovic ner nu.

- Jag försöker samla på mig så många titlar som möjligt. Det är var allt handlar om - att samla troféer. I slutet av karriären vill du kunna se tillbaka och räkna alla titlar. Jag har ett par stycken så jag kan inte klaga.

Publicerad 2016-04-05 kl 20:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå