Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Zlatans hjärtliga hälsning till Mourinho: "Synd att vi fick så kort tid ihop"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic var nöjd med krysset mot Chelsea. Efter slutsignalen skickade han hjärtliga hälsningar till sin gamle chef, José Mourinho.
- Synd att vi fick så kort tid ihop, sade svensken till Viasat.

Det blev till sist 1-1 på Parc des Princes och Thibaut Courtois var en bjässe i Londonklubbens mål. Med ett par giftiga nickar och ett fint genombrott längs marken testade Zlatan Ibrahimovic belgaren, som varje gång stod emot försöken.

- Målvakten var riktigt bra och gjorde fina räddningar. Vi hade otur som fick ett mål emot oss, men överlag var vi stabila. Det är öppet inför returen, sade 33-åringen till Viasat Fotboll.

Hur kändes det för egen del?
- Det kändes bra, mycket bra. Jag höll mig framme och med lite tur hade jag gjort ett eller två mål. Men jag är nöjd ändå, mycket nöjd.

Forwarden fick även frågan om hur det kändes att träffa sin gamle tränare José Mourinho igen, efter att duon hälsat hjärtligt på varandra i spelargången. De känner ju varandra från sin gemensamma framgångsera i italienska Inter, i slutet av 00-talet.

- Vi hade en fantastisk period ihop och det är synd att den blev så kort. Men det är sådant som händer inom fotbollen. Han har gjort det fantastiskt efter att vi skildes åt, och det har jag också. En stor tränare och en stor spelare, sade Ibrahimovic med ett leende.

Tror du att ni kommer att återförenas någon gång, vilket han ofta pratat om?
- Jag trivs bra här och har ett år kvar på mitt kontrakt. Sedan får vi se efter det vad som händer med fotboll för mig.

Publicerad 2015-02-17 kl 23:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER