Argentina illa ute efter nytt poängtapp: "Finns inte mer tid"

Copa America

Ny match i Copa America – och nytt poängtapp för Argentina.
Mot Paraguay blev det bara 1-1.
- Det finns inte mer tid, säger Messi enligt TyC Sport.

Leo Messi stod för Argentinas enda mål i nattens möte med Paraguay. Argentina låg under men fick straff efter VAR-granskning i vilken det konstaterats att Lautaro Martinez skott tagit på Ivan Pris ena hand. Matchen slutade 1-1, efter att även Paraguay fått straff men missat minuterna senare, vilket gör att Argentina bara står på en poäng efter två spelade matcher och ligger sist i gruppen.

Nu krävs seger mot Qatar och att Paraguay inte vinner mot Colombia i den sista omgången.

- Vi måste fortsätta att söka efter laget, förbättra oss och det finns inte mer tid. Det är en match och det hänger på oss, säger Leo Messi till argentinska TyC Sports.

I samma grupp har just Colombia redan säkrat gruppsegern, efter att i natt tagit sin andra raka seger. I den första omgången besegrades just Argentina och natten mot torsdagen besegrades Qatar med 1-0 efter mål av Duvan Zapata med fem minuter kvar av matchen.