Chile och Argentina vidare till kvartsfinal

Copa America

De regerande mästarna Chile besegrade Panama med 4-2 i gruppspelet i Copa América, och är därmed vidare till kvartsfinal. Eduardo Vargas och Alexis Sánchez gjorde två mål vardera för Chiles räkning.

Panamaspelaren Miguel Camargo inledde matchens målskytte när fem minuter spelats, någonting som fick motståndarna att vakna.

Tio minuter senare var Vargas framme och kvitterade. Det var även han som nickade in nästa mål 43 minuter in i matchen.

I den andra perioden var det Arsenals stjärnspelare Sánchez tur att kliva fram. Han gjorde 3-1 strax efter halvtidsvilan. I den 89:e minuten fastställde han sedan slutresultatet 4-2.

Chilenarna kommer möta Mexiko, vinnaren i grupp C, i kvartsfinalen. Argentina vann som väntat matchen mot Bolivia med 3-0, och vinner därmed grupp D. De möter Venezuela i kvartsfinalen. Erik Lamela, Ezequiel Lavezzi och Víctor Cuesta gjorde målen, som samtliga kom i den första halvleken.

Publicerad 2016-06-15 kl 07:45