TV: Kanonmålet som tog Chile till final i Copa America

Pang! Kolla in Eduardo Vargas kanonskott som tog Chile till final av Copa America natten mot tisdagen.

Värdnationen Chile höll för trycket och besegrade Peru med 2-1 i Copa America-semin. Det är första gången sedan 1987 laget når final. Där möter det antingen Argentina eller Paraguay.

Första halvlek blev dramatisk. Efter 20 minuters spel fick peruanen Carlos Zambrano rött kort, och tre minuter före pausvilan såg Eduardo Vargas till att hemmalaget tog ledningen med 1-0.

I andra halvlek kunde Peru kvittera, genom ett självmål av Chiles Gary Medel. Fyra minuter senare sköt Vargas in sitt andra mål och fastställde slutresultatet.

Publicerad 2015-06-30 kl 07:14