TV: "Tecatito" fixade gruppsegern med supermål

Copa America

Portos mittfältare Jesús Manuel "Tecatito" Corona räddade med ett superbt mål oavgjort för Mexiko mot Venezuela i Copa América. 1-1 gör Mexiko till vinnare av grupp C, och laget kan nu sannolikt undvika att möta favoriten Argentina i nästa match.

För Venezuela gjorde backen José Manuel Velázquez 1-0 efter tio minuters spel på Houston's NRG Stadium.

Mexikos förbundskapten Juan Carlos Osorio hade satt stora delar av stjärnspelarna på bänken eftersom det skulle räcka med oavgjort för att gå vidare, men det var en chansning som inte gick hem förrän avbytaren Corona dribblade sig förbi fem venezuelanska spelare innan han dunkade in bollen bakom Dani Hernández i målet i den 80:e minuten.

Båda lagen är vidare till kvartsfinal från gruppen. Uruguay möter Jamaica i Santa Clara, men den matchen är betydelselös.

Publicerad 2016-06-14 kl 09:19