Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

-Segern i Umeå är historia nu

- Nu gäller att ladda om och slå ifrån oss Umeå-matchen senast där vi vann efter mål på stopptid, säger Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson inför måndagkvällens match mot Kristianstads DFF.

- Umeå-matchen är historia nu och inte mycket värd om vi skulle tappa poäng hemma mot Kristianstad. Man brukar prata om pigga nykomlingar och i det här fallet är det befogat. Kristianstads DFF pressade LdB FC och slog Djurgården så någon lätt match är det inte tal om. Vi lägger dock kraften på vårt eget och har fortfarande saker att jobba på i vårt spel, även om vi så klart är väldigt nöjda med poängskörden så här långt, säger Daniel Pettersson.

- Det finns många klyschor inom idrottsvärlden men det här med att ta en match i taget är oerhört viktigt för oss just nu då vi har en minst sagt hektisk vecka. Förutom matchen mot Kristianstad möter vi Hammarby i Svenska Cupen på onsdag samt Sunnanå på lördag, även det hemma på Folkungavallen. Men det gäller som sagt att kunna fokusera på varje uppgift för sig, för man får ingen andra chans att rätta till en svag insats. Vi siktar så klart på tre nya poäng men det kommer att krävas full fokus på samtliga håll.

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
Annons
Annons
Annons