Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EEEE

14-åring i Djurgården gjorde mål

Efter tre minuter på plan gav Irma Helin Djurgården ledningen i lördagens träningsmatch mot Hammarby. Djurgården vann med 3-1 (0-1) på Stadshagen.

- Irma är bara 14 år och en talang utöver det vanliga, säger Djurgårdens tränare Anders Johansson som "ringde in" Irma från Älvsjö AIK där hon kommer att ingå i A-lagstruppen i år.
Sara Thunebro spelade bara första halvlek efter sin skada och Linda Fagerström nöjde sig med lika länge. Rebecca Johnsson knäskadade sig i första halvlek men förhoppningsvis är skadan inte av allvarligaste slag.

Kristin Bengtsson gav Hammarby ledningen.
- Jag spelade vänsterforward i en offensiv uppställning. Vi gjorde en riktigt bra första halvlek och stressade Djurgården till misstag. På de flertal i målchanser vi hade borde utdelningen blivit större. Det brast i sista passningen framför mål, säger Kicki.
- I andra halvlek tappade vi tryggheten i spelet och hamnade för långt ner i banan.

Victoria Svensson var forward i första halvlek och blev innermittfältare i andra. Hon nickade in kvitteringen för Djurgården på inlägg från Alexandra Höglund som bytts in tillsammans med Jennifer Meier.
Sedan gjorde inbytta Irma Helin 2-1 och till slut Linda Sällström, som varit med Finlands damlandslag på Cypern och spelat mot England, 3-1.

Publicerad 2009-02-14 kl 19:27