Allsvensk folkfest i Huskvarna

Dam

Det blev en riktigt bra match för den stora publiken på Vapenvallen i Huskvarna att se när damallsvenska LdB FC Malmö och Djurgården kom på besök på torsdagen Matchen slutade 2-2 efter Djurgården-ledning 2-1 i halvtid.

Visserligen hade båda klubbarna borta sina OS-deltagare men samtliga målgörare har landslagsmeriter.

Jennifer Meier som gjorde 1-0 för Djurgården har spelat i Tysklands damlandslag och Femke Maes som ökade till 2-0 bara minuten senare spelar i Belgiens.
Sofie Åhman fick vikariera för Nadine Angerer i Djurgårdens mål men gjorde ett par riktigt bra räddningar. Hon har ett par flicklandskamper i bagaget.

Therese Jönsson skarvade in 1-2 för LdB FC efter Pavlina Scasnas frispark och Therese Lundin kvitterade.
- Vi fick lufta unga spelare. Emelie Erlandsson som spelade innermittfältare i andra halvlek gjorde det riktigt bra, säger LdB FCs tränare Jörgen Petersson.

Publicerad 2008-08-07 kl 23:13