POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Anfallsstjärnan kan återvända

Efter OS tvingades serieledande Linköping ge upp hoppet om att få behålla fotbollsstjärnan Cristiane. Nu hoppas klubben på att få tillbaka den brasilianska anfallaren till nästa säsong.
- Det är klart att vi är intresserade, säger Linköpings ordförande Christer Mård.

Enligt sajten damfotboll.com har Cristiane fått tre proffserbjudanden från klubbar i USA och ett från Linköping att återvända.

- Det är klart att vi är intresserade av att hon ska kunna komma tillbaka nästa år. Hon har fått ett erbjudande att ta ställning till, säger Linköpings ordförande Christer Mård till TT.

- Men vi får se vad som händer i den amerikanska fotbollen (vars damliga återuppstår 2009). Man vet inte vilken konkurrens det blir om spelarna.

TT: Hur mycket pengar rör det sig om?

- Jag kommenterar aldrig enskilda kontrakt, men vi har ju vår ekonomi och kommer hon tillbaka hit vet hon vad det handlar om. Jag tror vi har en hygglig chans, hon trivdes väldigt bra här.

Förutom USA kan även en enskild sponsor i Brasilien, som vill se Cristiane i brasilianska Sao Paulo, grusa Linköpings planer.

- Det vore jättekul om damfotbollen i Brasilien kunde utvecklas. De har ju i princip bara landslaget nu. Men samtidigt innebär ju det ökad konkurrens om duktiga spelare, säger Mård.

TT

Publicerad 2008-09-15 kl 18:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå