Äntligen Tyresö-seger

Dam

Tyresö hade spelat sex matcher i rad Norrettan utan att vinna. Gideonsberg som besegrades på bortaplan med 3-1 är därmed under nedflyttningsstrecket.

Tyresö dominerade klart första halvlek och fick ett tidigt mål genom Jenny Engwall. Strax före halvtid ökade Azra Durakovic.
Dominansen bröts av Ida Hedestads reducering för Gideonsberg en kvart in på andra halvlek och då hade hemmalaget även lägen för kvittering. Lina Larssons 1-3 fick åter matchen att svänga.
- Det var litet darrigt efter Gideonsbergs reducering, erkänner Tyresös FFs lagledare Tomas Andersson.
Ida Hedestad som var en av Gideonsbergs bättre spelare gjorde det målet.
- I övrigt gjorde vi en mycket bra match.
Azra Durakovic på mittfältet samt Jennifer Egelryd i anfallet var ett par av Tyresös mest framträdande spelare.

Petronella Ekroth som lånats från Linköping skadades och måste utgå i halvtid.
- Efter insatsen mot Eskilstuna hade vi väntat oss mera av den här matchen, säger Gideonsbergs tränare Tomas Fryklöf.
Publicerad 2008-06-24 kl 22:20