Ariane Hingst målskytt i Tyskland

Dam

Två försvarare gjorde var sitt av målen när Tyskland besegrade Wales med 4-0 (3-0) i sin sista EM-kvalmatch på hemmaplan inför utsåld stadion i Kassel.

17.000 fick också hylla Silke Rottenberg i hennes sista landskamp för Tyskland. När sju minuter återstod tog Nadine Angerer över.
Klubbkamraten i Djurgården Ariane Hingst gjorde första målet i matchen när hon följde med upp bakom Birgit Prinz och sköt i mål från straffområdesgränsen på bakåtpassningen.

Conny Pohlers ökade till 2-0 och Aris backkollega Annike Krahn till 3-0.
Tyskland var helt överlägset och det dröjde tio minuter in på andra halvlek innan Silke Rottenberg fick göra sitt första ingripande efter en hörna.
Inbytta Melanie Behringer fastställde slutresultatet på frispark.

Publicerad 2008-05-29 kl 19:50